Brokkejok

Het Filiaal theatermakers & coupdeboule
Sun 27 Apr 15:00
27 Apr
15:00

Lies make a mess. That's what people say. Fantasising is also kind of like lying, making up all kinds of things that are not real, are not 'true', do not exist. Fantasising is always allowed, but when does that make you a fibber? Find out together with coupdeboule during Brokkejok!

Een absurde samenwerking tussen coupdeboule en Het Filiaal theatermakers.
 
In een simpele en vindingrijke vormgeving ontvouwen en ontpoppen zich steeds meer vormen en kleuren. Met het decor wordt ook de muziek steeds gekker, wilder en daarmee vrolijker, tot het speellokaal een andere wereld wordt. Een wereld vol brokken fantasie, in alle soorten en maten. De muziek is (in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium Den Haag) gecomponeerd door Delara Navaey. 

OVER HET FILIAAL THEATERMAKERS
Het Filiaal theatermakers is het Utrechts jeugdtheatergezelschap. Ons gezelschap geeft ruimte aan verbeelding, zodat je meer ziet dan alleen je eigen werkelijkheid. We laten niet alleen zien wàt we maken, maar ook hoe we het maken. Die transparantie prikkelt de verbeeldingskracht. Dat doen we interdisciplinair met spel, (live)muziek en zang, poppen, objecten en (live video) beeld.  Het Filiaal Theatermakers reist nationaal en internationaal, van Groningen tot Goes en van Sydney tot Shanghai. 
Rond elke productie worden kunstprojecten voor leerlingen ontwikkeld. Niet alleen ter voorbereiding op een theaterervaring, maar ook om ze op een andere manier naar de wereld te laten kijken. 

OVER COUPDEBOULE
coupdeboule bestaat uit theatermakers Eileen Graham en Katelijne Beukema. Vanuit fantasie zoekt coupdeboule naar antwoorden op moeilijke kwesties zoals in dit geval wat echt is en wat niet. Ze maken speels-filosofische voorstellingen met als doel de fantasie van het publiek, ongeacht leeftijd, actief te prikkelen. Het werk van coupdeboule is kleurrijk en fysiek. 

Credits

CONCEPT EN SPEL Eileen Graham, Katelijne Beukema
COMPOSITIE Delara Navaey i.s.m. conservatorium Den Haag
DECOR EN KOSTUUMS Calle de Hoog
EINDREGIE Elias De Bruyne
FOTOGRAFIE Bart Grietens
ARTISTIEKE BEGELEIDING Monique Corvers