ICE - Live in Theater

ICE
Fri 17 Jan 20:30
17 Jan
20:30

We know ICE as a rapper, as the unforgettable Tonnano in Mocro Maffia and as a surprising and disarming candidate in De Slimste Mens. Now he shows a different side of himself in his very first theater performance. Don't miss this unique opportunity to see ICE shine in his transformation from hip-hop icon to theater maker!

This performance is Dutch spoken.

Het publiek wordt meegenomen op een reis door het turbulente leven van ICE. Met een mix van humor en eerlijkheid vertelt hij over de hoogte- en dieptepunten uit zijn carrière. Daarnaast zal hij stilstaan bij wat er tegenwoordig allemaal gebeurt in Nederland. Zijn verhalen zijn doorspekt met anekdotes die zowel ontroeren als aan het lachen maken. ICE’s charisma en talent voor storytelling komen volledig tot hun recht op het toneel, waar hij zonder beats of visuele effecten zijn publiek weet te boeien.

De voorstelling is een reflectie op zijn reis door de entertainmentindustrie. ICE spreekt openhartig over de uitdagingen die hij heeft overwonnen en de successen die hij heeft gevierd. Zijn verhalen variëren van grappige backstage-ervaringen tot diepe persoonlijke inzichten en geven een unieke inkijk in het leven van een veelzijdige artiest.

ICE’s debuut in het theater wordt gekenmerkt door zijn kenmerkende stijl: eerlijk, ongefilterd en altijd met een vleugje humor. Hij gebruikt zijn platform niet alleen om zijn verhaal te vertellen, maar ook om zijn publiek te inspireren en te laten zien dat het mogelijk is om obstakels te overwinnen en dromen na te jagen

ICE - Live in Theater

Credits

PRODUCENT SPEC Entertainment
TOURNEEPLANNING EN PUBLICITEITSMATERIAAL Senf Theater, Delft
SOCIALS @icemanvieze